En dröm

Det var juni 1992 och jag hade precis kommit tillbaka till Sardinien efter ett år som utbytesstudent i Sverige, närmare bestämt i det lilla samhället Vikingstad i Östergötland.

När jag satt på planet tänkte jag på många olika saker men det var särskilt en sak jag inte kunde släppa. Det kändes som en dröm. En dag, tänkte jag, vill jag att det kommer svenskar på besök till Sardinien. Jag vill följa med dem och låta dem upptäcka mitt fantastiska land tillsammans med mig. 

9T9A6612

För ungefär en månad sedan, den 30 september 2019, precis 27 år efter min dröm, kom jag hem från Sardinien efter en vecka tillsammans med en fantastisk grupp svenskar.  Jag blev tårögd på flygplatsen när det var dags att ta farväl. 

Men det här var en perfekt start på ett projekt som vi ska utveckla i framtiden: Sardinia Island Long Stay – ett helt nytt sätt att uppleva Sardinien.

9T9A6747

Jag vill inte berätta mer just nu, utan ni får istället njuta av en fin video och bilder tagna av vår fotograf Francesca Biccone. 

Jag och Milena vill rikta ett varmt tack till alla deltagare från Sverige, Barbro, Sven, Kaj, Turid, Anders, Birgitta, Lars, Sassa, Lennart.  Från Danmark, Kirsten och Erik ( Viktors Farmor).  Från Norge, Bente och Toril  (Fotefar Temaresor,  La Vera Italia) och från Färöarna, Kristina och Ingigerð.

Ett stort tack till vår partner på Sardinien, Portale Sardegna Group och deras medarbetare: Michele, Giuseppe, Ilaria och Alessandra.

Se video här

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s